0

О т Левски обявиха, че за дербито с Лудогорец в събота (17 август) от 21,15 часа домакините ще отворят „сините” фенове и сектор "А" поради големия интерес и след като предвидените билети за гостуващата трибуна на „Хювефарма Арена” (сектор „Г”) са се изчерпали за минути.

"Левскари, билетите за гостуването на Лудогорец от 5-ия кръг на Първа лига, които бяха пуснати за онлайн продажба са изчерпани.

Поради големия зрителски интерес към срещата и взаимното уважение между ръководствата на двата клуба, Лудогорец ще отвори за „сините“ привърженици сектор „А.

Билетите ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за левскарите на стадион „Хювефарма Арена“ 4 часа преди началото на двубоя. Цената за едно място е 15 лева.

По изискване на организатора на срещата, билетите закупени онлайн, трябва да бъдат разпечатани на хартия, за да се улесни влизането през входовете на стадиона в Разград.
Левски призовава всички свои привърженици, които ще подкрепят любимия отбор в Разград, да покажат отново европейско поведение по време на срещата с Лудогорец", написаха "сините" на сайта си.