0

Н ационалът на Швейцария Квадво Дуа ще трябва бързо да сменя чипа и да пренастрои мислите си от Евро 2024 към предстоящите срещи на клубния му тим Лудогорец с Динамо Батуми, пише днес в. "Мач Телеграф".

Нападателят, който отбеляза първия гол за „кръстоносците“ на континенталния турнир и неговите сънародници отпаднаха на 6 юли, събота, от Англия след дузпи. Така след само 2-3 дни почивка, Дуа се завръща в Разград, за да бъде на линия за квалификационните мачове. Дали обаче той ще излезе още утре срещу Динамо Батуми, предстои да разберем.

Прави впечатление, че в състава на Лудогорец го няма левият бек Дени Групер. Той лекуваше контузия през миналия сезон и все още не е в необходимата форма. Освен това Георги Дерменджиев използва най-често като дубльор на капитана Антон Недялков испанецът Франсиско Идалго-Сон. 

Иначе от състава логично липсва Спас Делев, който е контузен и ще започне пълноценни тренировки със своите съотборници след няколко седмици.

СЪСТАВЪТ НА ЛУДОГОРЕЦ

ВРАТАРИ: Серджио Пад, Хендрик Бонман, Дамян Христов;
ЗАЩИТНИЦИ: Аслак Фон Витри, Сон, Георги Терзиев, Сонко Сундберг, Едвин Куртулуш, Оливие Вердон, Диниш Алмейда, Антон Недялков;
ХАЛФОВЕ: Ивайло Чочев, Дерой Дуарте, Педро Нареси, Якуб Пьотровски, Тодор Неделев, Иван Йорданов, Елисей Съров;
НАПАДАТЕЛИ: Рик, Текпетей, Кайо Видал, Руан, Тисера, Дуа;