0

Л удогорец е подал жалба в БФС срещу отсъжданията на трима от реферите на мача с Арда, завършил 1:1. Става дума за страничния рефер Димитър Добр. Димитров, ВАР арбитърът Васимир Ел-Хатиб, както и асистент ВАР: Красимир Миланов.

Поводът в Разград да са недоволни е ясен – двата отменени гола при равенството срещу отбора на Александър Тунчев. Първо в 77-ата минута беше отменен гол на Густаво Нонато, като страничният рефер Димитър Добр. Димитров я вдигна още в реално време, а в последствие тя беше потвърдена и от хората във ВАР-буса. Според тях Сисиньо, в началото на атаката, е бил в положение на засада. Т обаче не убедиха зрителите, че е така, защото не пуснаха традиционните линии по телевизията.

Пет минути преди края на редовното време бе отменено и второ попадение на Лудогорец. След корнер Георги Терзиев стреля с глава, но в опита си да изчисти Иван Коконов си отбеляза автогол в 85-ата минута, но след проверка на ВАР и той не бе зачетен заради евентуална засада на Игор Тиаго. При тази ситуация бяха опънали линии, но се видя, че краката на Тиаго и последният от Арда – Джунейт Али, са на една линия.