0

„Мога да си тръгна точно днес! Под дъното сме. Срам ме е да гледам класирането. Привържениците не го заслужават. Не е лесно, но ако е лесно, нямаше да съм аз. Времето ще покаже кой става за ЦСКА и кой – не“, обяви треньорът на „червените“ Александър Томаш след загубата с 0:1 от Левски. 

След поражението в събота напрежението около специалиста става огромно, защото той води отбора вече близо 2 месеца, но не е подобрил и с йота играта на „червените“, при все че му бяха докарани 6 скъпи нови играчи, дошли след неговата благословия, пише днес в. „Мач Телеграф“. 

Томаш загуби от Ботев Пд, от Септември Сф и от Левски, което накара много известни „армейски“ привърженици да критикуват усилено бившия наставник на Спартак Вн, а някои дори да му поискат оставката. Отборът игра неубедително срещу Берое и Черно море и победи с лекота единствено намиращия се в криза Локо Сф.

Ръководството на ЦСКА не се съмнява, че Александър Томаш и отборът ще покажат реакция още срещу Ботев Вр в четвъртък от 17:30 часа, като трите точки и добрата игра в този мач са повече от задължителни. 

Следващият двубой обаче е много по-важен – гостуване на Добруджа за Купата на България – единственият шанс за трофей на „армейците“ този сезон. Ако на 29 октомври (вторник) „червените“ се издънят, то ръководството ще започне да търси нов треньор.