0

Е пизод номер 48 на „Мачкаст“ бе изцяло подчинен на днешното дерби между Левски и ЦСКА, което ще реши титлата. За целта поканихме двама от любимците на двете агитки – Милан Коприваров и Петър Витанов-Патрика. Ето какво споделиха те за миналото, настоящето и се надяват за бъдещето.

 - Г-н Витанов, какво видяхте Вие в последния кръг и какъв е шансът на ЦСКА все още да стане шампион?

- Петър Витанов: Според мен шансът им все още е добър, но представянето им в предния двубой не беше чак толкова добро, особено първото полувреме. Със страх не се играе, но разбира се това е ЦСКА и трябва да се борят до последно. Какво значи шансове? Нещата не са в наши ръце и за съжаление трябва да разчитаме на някой друг. Важното сега е нашият отбор в този мач с Левски да си свърши работата и да победи и оттам нататък ще чакаме развоя от другия мач. 

 - Милане, видяхме Левски да играят изключително добре в Разград с младите си играчи, мислите си че ЦСКА ще победи през Левски, въпреки че в последните мачове не успя?

 - Милан Коприваров: Дербито винаги е със огромен заряд и не винаги може да определи победител, но ЦСКА има за какво да играе и от наша страна като фенове и привърженици на Левски жалко е, че точно ЦСКА има за какво да играе и то дори за титлата. Може би ще е добре точно ние да ги спрем порива им към титлата, но  това не е най-важното. Левски просто трябва да играе футболът, който игра в Разград и да се опита да надгражда. Без значение кои футболисти са на терена, те трябва да  знаят, че цяла България се дели на „сини“ и „червени“ и те трябва да зарадват „синята“ част и множеството, които ще са на страната на Левски.  

Цялото интервю четете в днешния брой на "Мач Телеграф"