0

Д оста по-различен е животът вече, може би съм по-отговорен, цялото ми внимание е насочено към моята дъщеричка, всичко друго е на втори план. Това сподели звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев на пресконфенция, на която получи награда за най-добър играч на 12-тия кръг на Първа лига.

В края на септември той и съпругата му Сюзън станаха родители – роди се малката Ивайла, която, според таткото, му дава допълнителна сила на терена.

"Може би имам допълнителна сила от нея", каза Чочев, който, макар и халф, е голмайсторът в елита с 12 попадения.


В изминалия 12-и кръг Чочев вкара два гола и добави асистенция за победата над Локомотив в Пловдив с 3:1, за което бе избран за Играч на кръга. 

Той си пожела ЦСКА 1948, който в момента води в класирането, да завърши сезона в топ 3 и да играе в евротурнирите. 

"Ако успеем да влезем в призовата тройка и да се класираме за евротурнирите, ще е най-добрият завършек на сезона. Почти винаги съм играл като дефанзивен полузащитник. Моята задача на терена не е да вкарвам голове, това не ми е фикс идея, но се радвам, че в момента бележа и помагам да сме в челото на класирането. 

Не пренебрегваме и Купата на България, това е най-прекият път към трофей и ще опитаме да стигнем възможно най-напред в този турнир", каза Чочев.