0

С портният директор на Пирин Благоевград Светослав Дяков, който води тима заедно с Васил Петров срещу Септември, обяви, че от утре вече не е част от клуба. "Орлетата" записаха една от най-срамните загуби в своята история.

„В много трудна ситуация сме. В този мач бяхме задължени да се опитаме да спечелим. В срещата имаше много брак и много грешки. Аз лично оценявам негативите от резултата“, започна Дяков пред камерата на „Диема Спорт“ след мача.

На въпрос какво е било настроението на феновете на Пирин, спортният директор отговори: „Разбира се, че е минорно. Нормално, такова да е положението“.

„Преди няколко дни съм взел едно решение. От утре вече не съм част от този отбор. Различават ни се вижданията. Взех това решение лично за себе си. 

Като футболист всичко беше наред, но като ръководител – нещата не се получиха. Имам морал и отговорност, затова напускам. Получиха се няколко сътресения в Пирин. Останах, за да водя отбора в мача срещу Септември. До сега никой не знаеше за това решение освен ръководството“.

„Не искам да коментирам, не искам да излиза нищо. Има неща, с които не съм съгласен. Не се чувствам предаден. Винаги съм работил с чест и отговорност. Не съжалявам за това решение - да вляза в ръководството, защото това е моят роден клуб“, завърши Светослав Дяков.