0

П ортугалският агент Хорхе Мендеш, който придружаваше Кристиано Роналдо почти през цялата му кариера в Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус, проговори за първи път след раздялата им, пише „Марка“.

Двамата бяха формирали галактическо дуо от агент-футболист, но всичко приключи с привличането на португалската звезда от Ал Насър. Подробностите не са добре известни, тъй като нито Мендеш, нито Кристиано някога са говорили за това.

Мълчанието за този „разрив“ обаче бе нарушено. Мендеш беше вчера на събитие на Националния спортен пресклуб в Португалия, където беше награден и говори за бившия си клиент.

В португалския вестник A Bola Мендеш коментира подписването на португалеца със саудитския клуб: „Кристиано е там, където е и това е животът. Всички трябва да сме супер благодарни на Кристиано за всичко, което направи за футбола и за Португалия.“

Мендеш заяви, че не таи злоба към португалската звезда. Въпреки търканията, агентът говори с благодарност за Роналдо: „Кристиано винаги ще бъде в сърцето ми. Той е специален играч и специален човек за мен. Всички ние, португалците, трябва да се гордеем, че сме имали и продължаваме да имаме играч като него".