0

Ф ренската звезда Килиан Мбапе е тотално изолиран от повечето си съотборници в съблекалнята на ПСЖ, съобщава TNT Sport Brasil. 

Неговата майка, която го пласира и като негов агент, му уреди с катарските шефове на клуба всички възможни привилегии, само и само той да отхвърли офертата на Реал Мадрид.

И Мбапе изглежда си повярва, че това му дава някакви специални права спрямо съотборниците му. Които бързо го свалиха на земята и то в самия старт на сезона.

Нападателят получи правото да бие пръв дузпите на ПСЖ, а това бе прието на нож от колегите му. И така се стигна до грозния епизод как Мбапе и Неймар се карат пред всички кой да бие наказателен удар срещу Монпелие. 

На всичко отгоре французинът демонстративно обърна гръб към свой колега за това, че не получи паса, който очакваше. 

Той се надяваше, че целият отбор ще играе за него, но стана точно обратното – Неймар напълно промени отношението си към Мбапе след като разбра, че едно от исканията му при преговорите с босовете на ПСЖ е бразилецът да бъде продаден.

Неймар в момента е в страхотна форма, а той може да разчита не само на солидарността със своите сънародници в ПСЖ, но и на приятелството, което го свързва здраво с Лионел Меси.

Според TNT Sports Brasil Мбапе иска да бъде единствената звезда на ПСЖ, която изпъква като завършва атаките, като същевременно си спестява тичането и пресирането на противника.