0

К ирил Десподов коментира пред гръцките медии тежкото поражение с 1:4 у дома от Олимпиакос, в което отбеляза единствения гол за тима си. Българският национал заяви, че той и съотборниците му трябва да си затварят устите и да започнат работа за реванша срещу Панатинайкос за Купата на Гърция в сряда. ПАОК загуби първата среща с 0:1 като домакин.

"Ситуацията е лоша за нас, особено резултатът. Създадохме положения, за да направим резултата 2:2, натиснахме, излязохме високо, може би прибързано и оставихме празни пространства. Олимпиакос се възползва от тях и вкара при контраатаки“, каза Десподов пред гръцките медии.

"Не играем нашата игра. На полувремето треньорът ни каза да владеем повече топката. Първото и второто полувреме започнахме абсолютно по същия начин, давайки пространства на Олимпиакос", продължи националът на България.

"Не трябва да реагираме по този начин, на такъв стадион, с нашите фенове. Допуснахме два гола по еднакъв начин. Трябва да променим ситуацията. В сряда ще излезем с различен дух, за да направим промяната. Загубихме с 1:4, но не сме най-лошият отбор в света. Затваряме си устите и започваме работата, за да обърнем и да се класираме на финал", завърши Кирил Десподов.