0

К акво се случва с две от звездите на ПСЖ, които бяха големи съперници във финала на Мондиал 2022 – Лионел Меси и Килиан Мбапе? Както е ясно, след световното между тях прехвърчаха искри, които обаче бяха угасени от французина, който обяви, че отново очаква Меси в ПСЖ, за да творят победи.

Оказа се обаче, че двамата няма да съберат скоро заедно. Причината за това е по-простичка от конспиративните теории, които ги отдалечиха един от друг, след като Лео позира с фланелка на мексикански отбор, а Килиан отпраши към Америка.

Всъщност, Меси направи жест към аржентинския нападател на мексиканския УНАМ Пумас Хуан Динено, подписвайки негов екип и позирайки с него. Сънародникът на световния шампион с Аржентина успя да достигне до по-именития си колега чрез своя приятел Гастон Бласкес.

Фланелката е тази, с която Динено игра на „Камп Ноу“ срещу Барселона в миналогодишното издание на ежегодния турнир, който организират каталунците „Жоан Гампер“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juan Dinenno. (@juandinenno)

Очаква се Меси да се прибере в Париж днес, но няма да намери Мбапе на тренировките на отбора, тъй като наставникът Кристоф Галтие даде почивка на френската перла и на мароканеца Ашраф Хакими след загубата от Ланс, тъй като двамата побързаха да се включат в заниманията на отбора малко след приключване на мондиала и не са почивали достатъчно.

Двамата приятели се възползваха от ненадейната ваканция и отпътуваха за САЩ, като ще пропуснат мача за Купата на Франция в петък.

Мбапе и Хакими изгледаха на живо двубоя от НБА между Бруклин и Сан Антонио, в който домакините спечелиха със 139:103.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)