0

И нтересни събития изглежда се очакват на футболния небосклон това лято, ако се съди по някои публикации в социалните мрежи в последните часове. Феновете вече се питат наистина ли е възможна подобна трансформация – звездите на ПСЖ да се разбягат в различни клубове. Според някои информации Меси може да се върне в Барселона, Мбапе да отиде в Манчестър Юнайтед, а Неймар да продължи в Челси. 

Френският вестник "L'Equipe" съобщава, че бащата на Лионел Меси – Хорхе, който е и негов агент, е отхвърлил последното предложение на парижкия клуб за преподписване на договора на сина му и тази нощ е кацнал в Барселона, но е отказал да коментира пред журналистите бъдещето на световния шампион. 

Меси би дал приоритет на MLS, но не би затворил вратата за хипотетично завръщане в Барса, коментират анализаторите. 

В същото време последният пост на Килиан Мбапе в Инстаграм шокира и озадачи феновете на ПСЖ и на Манчестър Юнайтед. Френската звезда сложи своя снимка с екипа на ПСЖ, под която написа „Всичко, което остава да се направи... Отборът на Манчестър Юнайтед вече е на ПСЖ“. Това веднага доведе да колажи на нападателя с червения екип на английския тим, придружени с негови снимки с Маркъс Рашфорд, който пък пръв реагира на поста му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

И ако предните две възможности са по-скоро в сферата на спекулациите, то напълно възможно изглежда преминаването на третия от звездното трио на парижани – Неймар, в редиците на Челси. 

Френският вестник „Le Parisien“ съобщава, че президентите на двата клуба - Насър Ал-Хелайфи и Тод Боели, са провели среща във вторник, на която са разговаряли относно бъдещето на бразилеца.

Боели е голям фен на Неймар, а Челси е един от клубовете, с които бразилецът бе свързван при последните трансферни прозорци. Медията пише, че парижкият тим ще иска само 60 милиона евро за бразилеца, за когото плати 222 милиона евро на Барселона.