0

Ф ренската суперзвезда Килиан Мбапе даде пресконференция, дни след като поднови своя договор с ПСЖ до 2025 г. Очакваше се, че нападателят ще подпише с Реал Мадрид като свободен агент, но в крайна сметка изненада и подписа нов контракт с парижани.

"Винаги съм мечтал да нося фланелката на Реал Мадрид, трябваше да я облека, когато бях на 14 години. Благодарен съм им, разбирам тяхното разочарование. Надявам се, че разбират решението да продължа в моята страна Аз съм французин, както казах, и като французин мечтая да продължа и да се опитвам да видя Франция и нейното първенство на върха“, обяви Мбапе.

"Преди година не мислех, че ще бъда в ПСЖ днес. Сега подписах нов договор. Това е лично решение. Не гледам в бъдещето, сега се фокусирам само върху новия си договор. Какво ще се случи в бъдеще, не знам. Не знам къде ще бъда след 3 години", продължи звездата.

На въпрос какво ще бъде влиянието му в отбора, Мбапе отговори: "Аз оставам футболист, няма да отида отвъд тази роля. Дори не искам да съм капитан". Въпросът бе свързан с информациите, че новият договор с ПСЖ му дава извънредни правомощия и той ще е най-важният човек в отбора.