0

„Мач Телеграф“ се свърза с легендата на Черно Море - Тодор Марев, който направи анализ на изминалата среща на „моряците“ с Лудогорец и изказа очакванията си за предстоящия двубой срещу ЦСКА, както и за пролетния полусезон.

„Лудогорец игра икономично. Всичко за тях вървеше по план и предвид отсъствието на няколко важни играчи от нашия състав, имахме проблеми с окомплектоването. Също така нямаше връзка между някои състезатели. Освен това  допуснахме изключително леки голове в кратък период и това реши срещата“, започна великият централен защитник на „моряците“

„Направи ми впечатление, това че имахме доста добри възможности пред вратата на Лудогорец. Опитвахме се да играем комбинативен футбол. При правилно отсъждане на ситуацията, около която  трябваше да получим дузпа и малко късмет в положението, в което ударихме греда, щяхме да излезем положително от този мач“, казва той.

Тодор Марев (в средата) вярва безрезервно в Илиан Илиев

 Тодор Марев (в средата) вярва безрезервно в Илиан Илиев

Попитахме Тодор Марев и за очакванията му за предстоящото дерби на Черно море с ЦСКА. „Сигурен съм, че срещата ще е коренно различна. Завръщат се важни играчи и тимът ще е подготвен. Очаквам да са добре стиковани и съм уверен, че ще спечелим срещата“, убеден е Марев. „Ще е много трудно, но вярвам, че имаме шанс за титлата. Конкуренцията е огромна, все пак става въпрос за ЦСКА, които са във форма и привлякоха още нови играчи, както и Лудогорец, които са с 12 титли подред“, смята легендата.

За финал попитахме Тодор Марев дали това, че Илиан Илиев съвместява работата си в Черно море с тази в националния отбор, би се отразило негативно върху „моряците“. „Категорично не. Няма какво да му попречи, Илиан е изключително опитен в бизнеса и по-скоро ще го превърне в оръжие. Не се притеснявам и усещам силен полусезон“, завърши Марев.

КРИСТИАН-ДАВИД ИВАНОВ