0

Л ионер Меси продължава да е в центъра на коментирате на феновете по всички краища на света – от тези на ПСЖ във Франция, през онези на Барса в Испания, та чак до любителите на футбола в Саудитска Арабия. 

Последните кадри, които се появиха в социалните мрежи обаче дадоха повод за коментари най-най вече на каталунските му почитатели. Причината е, че на левия прасец на звездата вече грее логото на Барселона. Татусът бе разкрит в един от клиповете на звездата от Саудитска Арабия, където той заведе семейството си на почивка. 

Това допълнително подхрани слуховете за завръщането на Меси в Барселона. Аржентинецът има около 20 татуировки по тялото си, но това е първата му пряко свързана с каталунския клуб. 

Оказа се обаче, че Лео Меси е поставил две условия, за да се върне в Барселона. Първото е да получи договор, вече одобрен от Ла Лига, а второто е гаранция, че ще играе с №10, пише "Ас".

Вече е ясно, че на "блаугранас" няма да е лесно да изпълни първото условие, тъй като клубът трябва да намали разходите за заплати с 205 милиона евро.

Трудности обаче има и при второто условие – тъй като Ансу Фати, който този сезон играе с "десетката", е заявил, че няма да се откаже от номера, който му беше даден след напускането на Меси