0

З вездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд се сгоди за любимата си от детството Лусия Лои в Холивуд по време на романтично пътуване до Съединените щати.

24-годишният нападател на Манчестър Юнайтед зададе въпроса на Лусия Лои, също на 24 години, докато обикаляха из забележителностите на Лос Анджелис.

“На седмото небе са. Маркъс планира това от известно време и искаше да го направи специално”, разкри източник на „Сън“. 

“Те излязоха в Ел Ей за романтична вечер заедно във вторник и той предложи брак. Беше изключително романтично. Празнуваха след това с група близки приятели - включително неговия съотборник от Манчестър Юнайтед Джеси Лингард."

Рашфорд и Лусия отлетяха за САЩ, след като отборът му на Юнайтед беше победен с 0:1 от Кристъл Палас в последния ден от сезона.

Смята се, че са вечеряли в ресторанта за морски дарове Сatch LA, който сервира стриди, джъмбо скариди, сотиран снапер и омар за £85.

Двамата се насладиха на нощта от терасата на покрива с гледка към хоризонта на Холивуд.

След това се върнаха във вилата си, където Рашфорд поиска ръката и, за негово щастие, завършилата университет Лусия се съгласи да се омъжи за него. Нападателят е добра партия - седмичната му заплата в Ман Юнайтед е около 240 000 евро.

Двамата за първи път се влюбиха един в друг в училището Аштън на Мърси, в Сейл, Голям Манчестър, когато бяха на 15.

Но след осем години заедно, те се разделиха през май миналата година, което обясниха с пандемията и напрежението около локдауна.

Те се събраха отново през януари тази година.

Рашфорд се бори да запази място в Юнайтед след операция на рамото.


Той започна само 13 мача в лигата и беше изключен от отбора на Гарет Саутгейт за Англия за мачовете от Лигата на нациите следващия месец.

Но Рашфорд обеща да се бори за мястото си на Световното първенство в Катар по-късно тази година.