0

С уперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси пристигна в Саудитска Арабия. Целта на посещението на аржентинеца обаче не е да подпише скъп договор с някой от местните клубове, а да прекара семейна ваканция. Както е известно, нападателят е посланик на туризма в арабската страна и именно за това е избрал нея като дестинация за почивка със семейството си, въпреки че френското първенство не е в почивка. Все пак ПСЖ гостува на изпадащия Троа в неделя късно вечерта и Меси може да е получил допълнителна почивка.

“Радостен съм да приветствам посланика на туризма в Саудитска Арабия Лионел Меси и неговото семейство за втората им ваканция в страната. Щастливи сме да споделим нашето автентично саудитско посрещане с всички вас”, написа в Туитър министърът на туризма в Саудитска Арабия Ахмед Ал Хатееб.

Междувременно, трансферният експерт Фабрицио Романо съобщи, че от Ла Лига все още не са дали “зелена светлина” за потенциално завръщане на Меси в Барселона. Осъществяването на плана на каталунците остава трудно осъществим, като ще трябва да се намалят заплатите на настоящите играчи, както и да се регистрират новия договор на Гави и спряганото ново попълнение Иниго Мартинес.