0

Е рик тен Хаг вече може да се счита за сигурния постоянен нов мениджър на Манчестър Юнайтед, твърдят медиите на Острова. Нидерландецът вече е избран от ръководството на „червените дяволи“ и е въпрос на време назначението му да бъде потвърдено официално. 

Паралелно вече тръгнаха и спекулации за това кои ще са първите играчи, които Тен Хаг ще доведе със себе си на „Олд Трафорд“. 

Според „Сън“ първата трансферна цел на специалиста ще бъде халфът на Уулвърхемптън Рубен Невеш. Изданието твърди, че в разговорите между Тен Хаг и ръководството на „червените дяволи“ вече присъства и темата за селекцията и настоящият треньор на Аякс е поискал португалеца да бъде привлечен на всяка цена.

„Сън“ твърди, че Тен Хаг следи изявите на Невеш още в от времето, когато футболистът играеше за Порто. Той има договор за още две години с „вълците“, но желанието му е да играе в Шампионската лига и за момента не иска да удължава контракта си. Ако това не стане до лятото, то Уулвърхемптън може да се съгласи да преподпише. Сделката ще се улесни от факта, че агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш представлява и Невеш.

„Дъ Телеграф“ пък посочва цели трима играчи, за които клубът ще отпусне солиден бюджет през лятото, за да подсилят състава на Тен Хаг. Според изданието това са Хари Кейн, Деклан Райс и Джон Макгин.