0

 Eдно е сигурно - Наймар знае как да си живее. Звездата на ПСЖ е докарал цял батальон красавици, които да гледат двубоя с Лорион в неделя. Това стана ясно, че след като част от тях публикуваха серия от снимки в социалните мрежи. Интересното е, че официалното му гадже - Бруна Бианкарди, с която са заедно от август, не бе сред тях. Инфлуенсърката си остана у дома в Сао Пауло .


За Неймар това не е нещо ново. Почти на всеки мач той пълни ложата на "Парк де пренс" с хубавици, с които се е запознал в социалните мрежи. Той дори им поема разходите във френската столица плюс самолетните билети. 

Освен това новата му приятелка е раздразнена от постоянните сравнения с предишното му официално гадже - пак Бруна, но Маркезиня. Сред гостите му бяха хубавици като Виктория Карвальо и Джесика Латоре. Въпреки тяхното присъствие, Неймар не се разсея и вкара 2 гола от петте. Групата допълваха Илиана Къчк, Ариана Норбел, Наталия Антоноф и Белен Грасия, както и актьорът Енрике Арсе, който играе героя Артуро в сериала "La casa de papel" (б.р. Хартиена къща).

Друго видео показва и присъствието на Микеле Експозито, нашумял бразилски модел. Това не попречи на Неймар да пусне и серия от съобщения на Бруна  Бианкарди в Instagram, след като тя го пита какво прави. "Имам мач", обяви звездата на ПСЖ.