0

Б разилската звезда на ПСЖ Неймар се е почувствал засегнат от критиките на клубния бос Насър Ал-Хелайфи и е готов да си тръгне от шампиона на Франция, съобщава RMC Sport. 

30-годишният футболист пристигна в Париж  срещу хонорар за световен рекорд през 2017 г. и печели над 24 милиона британски лири годишно възнаграждение, но не успя да помогне на ПСЖ да стигне до мечтаната титла в Шампионската лига.

Още повече, че парижани наистина искат да се освободят от него, въпреки че има още 3 години договор. Те дори го предложиха на Ювентус, но италианският гранд отказа, тъй като не може да си позволи да плаща огромната му заплата. 

И ако до преди седмица Неймар бе категоричен, че иска да остане в ПСЖ, сега май е склонен да си тръгне, тъй като не се чувства обичан в клуба, твърди RMC Sport.

Президентът на ПСЖ Насър Ал Хелайфи наскоро говори за недостатъците на отбора през миналия сезон и отказа да потвърди, че Неймар ще бъде в клуба през 2022-2023 г.

„Възможно ли е напускането на Неймар това лято? Това, което мога да ви кажа, е, че очакваме всички играчи да направят много повече от миналия сезон. Много повече!“, коментира Ал Хелайфи пред Le Parisien.

„Всички те трябва да бъдат 100%. Очевидно не бяхме достатъчно добри, за да стигнем далеч. За следващия сезон целта е ясна: да работим всеки ден на 200%. За да дадем всичко, което имаме за тази фланелка, дайте максимума и ще видим резултата. Трябва да станеш отново смирен. Трябва да се промените, за да избегнете наранявания, наказания и фалове, които променят играта“, каза още благодетелят на парижани.