0

П ротиворечието между Мбапе и Неймар по време на мача между ПСЖ и Монпелие, е в центъра на вниманието във Франция през последните дни. До такава степен, че Файза Ламари, майка на френския национал, се възползва от възможността да заяви в медията Kora Plus, че нещата се управляват вътрешно и че всичко върви добре между двамата.

„Нещата се управляват вътрешно в ПСЖ, всичко върви добре“, каза Ламари, която не пожела да отговаря на повече въпроси, когато беше попитана за спора между нейния син и Неймар.
Отношенията между двамата преминават през дълбока криза и дори бразилските медии признават, че Мбапе е „изолиран“ в съблекалнята поради силата, която ПСЖ му даде, откакто го поднови през май.

Миналата неделя директорът Луис Кампос се срещна с Мбапе и Неймар, за да ги предупреди, че вътрешните проблеми се решават насаме, а не пред камерите. Португалецът обвини френския нападател за поведението му миналата събота срещу Монпелие, като му препоръча да се съсредоточи върху спорта и да остави нервите на заден план.