0

М икел Артета остана доволен от победата на Арсенал с 1:0 срещу Шахтьор Донецк в Шампионската лига. Двубоят обаче бе втори пореден слаб за "топчиите", които изпуснаха и дузпа чрез Леандро Тросар, въпреки че имаха късмет и поведоха с автогол. Артета сподели, че е усетил умора във футболистите си през второто полувреме и добави, че в неделя срещу Ливърпул отборът му ще "лети".

"Много съм доволен от резултата. Винаги е трудно в Шампионската лига. Трябваше да вкараме повече през първото полувреме, а през второто усетих малко умора. Да играеш 60 минути с 10 човека преди няколко дни е трудно. Оставихме играта малко отворена, но се окопитихме за трите точки", каза Артета.

"Не знам дали това беше свързано с умората. Чест прави на Шахтьор, те са смели. Когато им дадеш време с топката и загубиш кълбото, ще пострадаш. Не знам (защо Кай Хаверц не изпълни дузпата). Той е един от изпълнителите на дузпи, но Лео я изпълни", бе коментарът на испанеца за пропуска от бялата точка на Леандро Тросар.

Артета коментира и предстоящото дерби с Ливърпул във Висшата лига, което ще се играе в неделя. "Повярвайте ми, в неделя ще летим срещу Ливърпул. Повярвайте ми за това", добави той.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX