0

Т я не спира да сбъдва мечтите си, откакто е до най-популярния в медиите спортист в света Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес сбъдна и още една, както сама се похвали в социалните мрежи.

Приятелката на Крис, с далеч по-овални и пищни форми от тези на професионална балерина, танцува балет на сцената на знаменитата Кралска опера в Лондон. Е, направи го пред празна зала в историческата сграда в столицата на Англия, но кадрите с нея бяха изгледани от милиони в нейния профил в Инстаграм с почти 40 милиона последователи.

28-годишният модел и инфлуенсър е дългогодишна приятелка на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Докато нападателят на „Червените дяволи“ отсъстваше заради мачовете с Португалия в Лигата на нациите, Джорджина отскочи до Лондон само 24 часа след като любимият й изпи горчив хап при загубчата 0:1 от Испания в Брага. Дори присъствието на Джорджина с ефектна рокля с изрязано деколте не помогна на домакините.

Тя реши да се разтуши с невероятното преживяване да влезе в Кралската опера, и да стъпи на сцената за малко балетни движения  пред празна арена.

Тя публикува снимките в социалните мрежи и с краткото: „Сбъдната мечта 🩰💖“. Сред над 1,6 милиона души, които харесаха публикацията, бе и дъщерята на Пеп Гуардиола – Мария.

Реагирайки на изображенията, един от нейните последователи отговори: „Прекрасно да те видя тук в Лондон! 🙌🏾.“

Докато друг просто добави: „Wowwwwwww ❤️😍 Amazing Gio.“