0

О бстановката в съблекалнята на ПСЖ никак не е розова. Това твърди френският „Екип“. От изданието разкриват редицата раздори в лагера на парижани от лятото. Първият случай, за който споменава, е от август, когато ПСЖ пътува за Израел, за да се изправи срещу Лил в спор за Суперкупата на Франция. Тогава поради религиозни причини халфът Идриса Гай отказал да се ваксинира и е трябвало да бъде поставен в 10-дневна карантина в Тел Авив. До това обаче не се стигнало след разговори на клубното ръководство с местното правителство. Въпреки това в лагера на отбора още тогава се усещало напрежение.

От вестника акцентират и върху съперничеството за вратарския пост между Кейлор Навас и Джанлуиджи Донарума. Изданието не подминава и темата за разделението в съблекалнята на ПСЖ на два лагера – френски и южноамерикански.
„Екип“ разказва и как Неймар се бил разминал със солена глоба от клуба. Причината е, че играчът не се явил за събитие със спонсор, използвайки като оправдание това, че не знаел дали е било необходимо да си направи PCR тест за целта. Последният случай, който е предизвикал недоволство сред играчите на отбора, е свързан с Мауро Икарди. През октомври аржентинецът получи три почивни дни, за да отпътува за Италия и да разреши личните си проблеми със своята половинка Уанда Нара. Нещо, което не се харесало на неговите съотборници.