0

С тани приятел на Неймар и никога няма да гладуваш. Тази бразилска смешка вече не звучи толкова шеговито на фона но икономическата криза, която вилнее в цял свят покрай войната в Украйна. Триото Жилмар Араухо, Жота Амансио и Карлос Енрике знаят добре, че това е истина. Те "авери" на заплата при Неймар. Те получават брутно по 11 000 евро месец. Имат правото да живеят заедно със звездата в луксозното му имение в Париж,

Жилмар Араухо официално се грижи за недвижимите имоти на Неймар, но всъщност работата му е да качва клипове и снимки в социалните мрежи.  Освен това Араухо има собствена марка за дрехи, студио за татуировки и дори собствена компания за събития чрез сценичното си име Gil Cebola. Не вреди на Араухо.

Жота Амансио от своя страна официално е личен съветник на Неймар. Двамата се запознават в школата на Сантос, откъдето Неймар покорява света, а Жота просто си живее покрай него. Карлос Енрике има повече надзорна роля и се смята за най-интелигентен от тримата. Той наблюдава търговските дейности на идола на Бразилия. Работата на тримата обаче не е толкова лесна. За пример е 2016 година, когато Неймар поиска и котката му да бъде на партито, което вдига.