0

Р еал Мадрид си изпати сериозно през миналото лято с трансферната сага около Килиан Мбапе и вече няма да си губи времето с французина. Това обаче не означава, че „кралете“ са се отказали напълно от привличането на голямата звезда на Пари Сен Жермен.

Шампионът на Испания и Европа има едно единствено условие към нападателя, което, ако не бъде изпълнено, той няма да играе на „Сантиаго Бернабеу“.

Реал иска Мбапе сам да инициира напускането си на ПСЖ. „Лос меренгес“ изискват от играча да каже на парижани, че иска да си тръгне. Футболистът и семейството му обаче се страхуват от последствията при подобен ход.

Както е ясно Мбапе получи доста власт в Пари Сен Жермен, а сега дори се говори, че е поискал от катарските собственици да продадат Неймар, да вземат Хари Кейн и да привлекат за треньор Зинедин Зидан. 

След края на модниала пък се заговори, че Мбапе е поставил ултиматум на ПСЖ да избира между него и Меси, след като аржентинецът не направи нищо, за да защити партньора си в атака във френския първенец от подигравките на „гаучосите“.