0

П ортугалската легенда Кристиано Роналдо ще бъде обект на разследване от страна на Професионалната лига на Саудитска Арабия. 

Снощи той за пореден път демонстрира неоспоримата си класа и се разписа в девети пореден двубой за Ал-Насър при драматичната победа с 3:2 при гостуването на Ал Шабаб. По този начин тимът му се доближи на четири точки от лидера Ал-Хилал. 

Роналдо откри резултата още във втората минута от дузпа, но Яник Караско изравни в добавеното време на втората част. Герой за Ал-Насър се превърна Таликс, който с две попадения през втората част донесе успеха на тима.

След края на двубоя Роналдо отиде да се поздрави със своите съотборници за успеха, но бе видимо раздразнен от виковете “Меси, Меси”, които се чуваха от трибуните. Той първо демонстративно посочи ухото си, а след това с нов жест с ръка към феновете и слабините си. Именно това е причината, която води до разследването от страна на Професионалната лига. Още повече, че това е е първата изцепка от подобен характер на португалеца.