0

К ристиано Роналдо изглежда примирен да търка пейката в Манчестър Юнайтед, с който има договор до лятото на 2023 г., смята „Сън“ броени часове преди затварянето на летния трансферен прозорец.

5-кратният носител на Златната топка усилено си търсеше клуб от Шампионската лига това лято, в медиите се изредиха имената на Байерн М, Борусия Д, Наполи, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Спортинг Лисабон. 

Последните два трансфера на Юнайтед на играчи, чийто роден език е португалският – скъпите покупки на бразилците Каземиро от Реал М и Антони от Аякс, са накарали Кристиано да размисли за напускане.

В съблекалнята на „Олд Трафорд“ той в момента се явява безусловен тартор на голяма колония звезди, които говорят португалски – сънародниците му Далот и Бруно Фернандеш, и бразилците Каземиро, Фред и Антъни, за когото Юнайтед се изръси цели 95 милиона евро.

Мениджърът Teн Хаг, който остави Кристиано извън стартовия състав в последните два мача, нямаше нищо против звездата да си намери нов отбор, за да не оказва негативно влияние в съблекалнята.

Юнайтед падна в първите си 2 мача, но след 2 последователни победи над Ливърпул и Саутхемптън, настроението на Роналдо се промени. Въпреки, че „червените дяволи“ се подсилиха с много пари в защита, средата на терена и в атака, те нямат играч, който да замени голмайстор като Кристиано.