0

П ървородният син на Кристиано Роналдо е на особена почит във фамилията му - Авейро. И нещата едва ли ще се променят скоро. Това стана ясно от клипове и снимки, с които сестрите на голямата футболна звезда заляха социалните мрежи. Оказа се, че Кристианиньо си е бил шута от Острова, къде са все още баща му, доведената му майка и природените му братя и сестри. Младши е решил да се поглези при майката на баща си - баба Долорес. Дълго време именно тя се грижеше за него като бебе и по-голям. Майката на Роналдо все още живее на остров Мадейра.

Баба Долорес цъфти от радост на всяка снимка. "Тези кадри нямат нужда от коментар", написа възрастната дама, която заведе внука в музея на татко му в столицата Фуншал. Лелите пък отчетоха колко е висок, което е непривично за фамилията. "Нашето момче вече наистина е голямо", написа леля Елма, а леля Кати добави: "Висок колкото баба!".

Явно Младши ще остане при баба докато половинката на Роналдо роди още едни близнаци. Това трябва да се случи всеки момент в клиника в Мадрид. От Джорджина Роналдо има още 3 деца - Алана Мартина, Ева и Матео.

https://twitter.com/ocaradaluva/status/1511359541799182341