0

К ристиано Роналдо снима нова реклама на Nike с двама свои невероятни двойници, видя „Сън“.

Португалецът бе заобиколен с внушителна охрана, докато снимаше рекламата в местен парк в Чешър, като в същото време другите две „Рони“-та бяха напълно незащитени. Това не им попречи да се забавляват от сърце, докато показваха уменията си. 

37-годишната суперзвезда на Манчестър Юнайтед избра футболни игрища за отдих в Чешър, за да заснеме рекламата.

Роналдо беше облечен от главата до петите в екипировка на Nike, включително черна грейка, черни шорти и чорапи, на чийто фон изпъкваха чисто новите бели и червени футболни обувки, които още не са в продажба.

Неговите колеги в ролята на “Роналдо” бяха в същата екипировка, но обувките им бяха черни.

Те дори имаха подобна прическа с емблематичното избледняване на кожата на Кристиано, единият имаше лъскава обеца на лявото си ухо.

5-кратният носител на Златната топка беше придружен от много персонал, включително един огромен охранител в костюм със слушалка. 

Снимачният екип насочи обективите си върху португалската икона, когато той коленичи на тревата. А двойниците се смееха заедно и ритаха топка, вероятно загрявайки за снимките.

Роналдо получава зашеметяващите над 17 милиона евро на година от личния си договор с Nike срещу екипировка и участие в рекламни кампании на марката.

Това го прави най-добре платената спортна звезда на американската фирма пред други от нейния „отбор“ като Неймар, Леброн Джеймс, Тайгър Уудс и Рафаел Надал.

Кристиано играе напоследък с модела Mercurial Superfly VIII Elite Dream Speed ​​5 за около 290 евро. Предполага се, че рекламните снимки в Чешър може да са част от лятната кампания.