0

В исшата лига на Англия се завръща днес с емблематичния Боксинг дей. Но след само 5 дни отваря траснферният прозорец на Острова и всички мениджъри си правя планове какво трябва да направят на пазара, за да подсилят своя тим, Ето какви са планоете за селекция на всеки един от 20-те тима според "Дейли Мейл".

АРСЕНАЛ

Приоритет е да се намери заместник на контузения Габриел Жезус. Основна цел е Михайло Мудрик от Шахтьор Донецк, но цената от 86 млн. паундатрябва да бъее намалена, за да започнат същинските преговори. Микел Артета харесва още Адриен Рабио, както и младият десен бек на Валядолид Иван Фреснеда.

Търсят се: ляво крило, халф, нападател

АСТЪН ВИЛА

Унай Емери има интерес към бившите си футболисти от Виляреал Арнаут Данжума и Николас Жаксон. Може да напусне Филипе Коутиньо.

Търсят се: централен защитник, халф, нападател

БОРНЕМУТ

Новият собственик Бил Фоули иска 4-5 нови попълненния. Една от целита е гореспоменатият Николас Жаксон от Виляреал. Желан е и Коди Драме от Лийдс.

Търсят се: централен защитник, ляв бек, трима халфове, дясно крило, нападател

БРЕНТФОРД

Трябва да се види какво ще е наказанието на Айвън Тони, който се прочу с рекорден брой залагания на мачове. Желан е младежкият национал на Дания Мортен Хюлманд, както и ирландецът Конър МакМанъс, за когото се твърди, че дори вече е подписал.

Търсят се: дясно крило и нападател

БРАЙТЪН

Мениджърът Роберто ди Дзерби вече договори Терем Мофи от Лориан и Никола Матвиенко от Шахтьор Донецк. Световният шампион Алексис Мак Алистър ще бъде продаден само при огромна оферта.

Търсят се: централен защитник, ляво крило

ЧЕЛСИ

На "Стамфорд Бридж" вече работят здраво. Защитникът на Монао Беноа Бадиашил е почти договорен, а това вече стори талантът Андрей Сантос от Вашку да Гама. Има сделки с Кристофът Нкунку от РБ Лайпциг (52 млн.паунда от лятото) и Давид Фофана от Молде (10 млн. паунда). Продължават прегоорите за Жоао Феликс от Атлетико Мадрид, а цели са още Рафаел Леао от Милан и Юсуфа Мукоко от Борусия Дортмунд. Изглежда, чв битката за Йошко Гвардиол ще бъде жестока и с неясен изход.

Търсят се: централен защитник, десен бек, халф, нападател

КРИСТЪЛ ПАЛАС

Възможно е завръщане на Аарън Уан-Бисака от Манчестър Юнайтед. Борусия Дортмунд пък иска звездата Уилфред Заха.

Търсят се: ляв бек, десен бек, халф

ЕВЕРТЪН

Опитният нападател Соломон Рондон вече напусна. Миже да бъдат продадени Майкъл Кийн и Йери Мина. Мениджърът Франк Лампард иска нападателя Исмаила Сар от Уотфорд.

Търсят се: дясно крило и нападател

ФУЛЪМ

Лондончани искат Седрик Соареш от Арсенал. Цел е и Абдулай Дукуре от Евертън.

Търсят се: десен бек и халф

ЛИЙДС

След като изпуснаха Матеуш Куня, подписал с Уулвс, в клуба се насочиха към Дан Ндойе от Базел. Матеуш Клих може да отиде в отбора от МЛС ДиСи Юнайтед.

Търсят се: ляв бек, нападател

ЛЕСТЪР

Приоритет е крило. Преговаря се за Жереми Бога от Аталанта. Цел и е мароканският национал Азедин Унахи, но негоата растяща цена може да проали нещата. Чаглар Союнджю е желан от Атлетико Мадрид.

Търсят се: вратар, халф, дясно крило

ЛИВЪРПУЛ

Цел номер 1 е ангслийският национал Джуд Белингам. Но конкуренцията за него е огромна. Разгледжат се Уестън Макени от Ювентус и Юсуфа Мукоко от Борусия Дортмунд.

Търсят се: халф, нападател

МАНЧЕСТЪР СИТИ

Говори се също за Джуд Белингам, защото един от лидерите в халфовата линия - Илкай Гюндоган е с несно бъдеще. Пеп Гуардиола гледа и по-млади и неизвестни играчи като Кайлън Мидууд от Шефилд Юнайтед и Крисчън Макфарлейн от Ню Йорк Сити, който е едва на 15 години.

Търси се: халф

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Вече са започнати преговори с ПСВ Айндховен за Коди Гакпо. Гонсало Рамош от Бенфика е другата опция. В списъка е и Кристиан Пулишич от Челси. Аарън Уан-Бисака е на изхода.

Търсят се: вратар, десен бек, нападател

НЮКАСЪЛ

Приоритет е халфът на Челси Жоржиньо, чийто договор с Челси изтича през лятото. Цел е и Фран Гарсия - ляв бек от Райо Валекано. Хвича Квараскелия от Наполи е блян, но в моментаподобен трансфер изглежда невъзможен. Крис Ууд е пред напускане.

Търсят се: ляв бек, ляво крило, халф

НОТИНГАМ ФОРЕСТ

Голмайсторът на Унион Берлин Шералдо Бекер е най-голямата цел. Майкъл Кийн от Евертън, както и съотборникът му Абдулай Дукуре може да бъдат привлечени.

Търсят се: централен защитник, халф, крило

САУТХЕМПТЪН

Лиел Абада от Селтик е желан от ръководството. Мат Крокър е пред напускане.

Търсят се: централен защитник, халф, нападател

ТОТНЪМ

Предложен на клуба е Мемфис Депай от Барселона, но тази сделка изглежда малко вероятна. Мароканският мотор Софиан Амрабат отново е в радара на Антонио Конте. Джо Родон е готов да се върне след наем в Рен.

Търсят се: централен защитник, десен бек, халф, нападател

УЕСТ ХЕМ

Защитникът от Сао Пауло Луизао вече бе привлечен за бъдещето. Отборът следи Юсеф Ен-Несири от Севиля, който блесна с Мароко на Мондиал 2022. 

Търсят се: централен защитник, бек, халф, нападател

УУЛВС

Вече бе привлечен нападателят от Атлетико Мадрид Матеуш Куня - първо под наем, а след тоа ще бъдат платени 43 млн. паунда. Може да бъде взет и неговият сънардоник Фелипе. Цел е и Маркос Акуня от Севиля.

Търсят се: централен защитник, ляв бек, десен бек, халф, нападател