0

Б арселона се сдоби с подписа с Роберт Левандовски, което беше голямата бомба на трансферния пазар в Испания, а и в Германия. 

Дори и на 34 години полякът е истинска машина и се намира в чудесна физическа форма. Преди няколко години Лева реши да промени диетата си, за да подобри още повече представянето си. И това се получи.

Полският нападател спазва „обратна“ диета. Тоест, започва първо с десерта, който винаги е брауни с чисто какао. След това яде месо или риба, а завършва със супа или салата. Полякът винаги закусва риба тон и избягва всичко, което съдържа глутен или лактоза.

Успехът на Роберт Левандовски се дължи отчасти и на съпругата му Анна, завършила Академия по физическо възпитание и диетолог. Била е каратист, а в момента има собствен бизнес с храни и фитнес канал в YouTube. Понякога можете да видите как двамата тренират заедно и определено тя има пръст в това полякът да вкара по над 40 гола през последните 7 години.

Извън терена Роберт Левандовски също поддържа перфектен имидж. Той има най-различни бизнеси, като притежава марка за спортно облекло, която е и тази, която облича олимпийския отбор на Полша. Освен това е и посланик на различни модни и технологични марки.