0

У улвърхемптън продължава с натиска си за място в зона Европа като срази с 2:1 Лестър при домакинството си в последен мач от кръга в английския футболен елит.
Двата гола за „вълците“ паднаха от Рубен Невеш и Даниел Поднес, които бяха достатъчни за домакините да сразят съперника. Попадението за „лисиците“ пък дойде в 41-ата минута от Адемола Луукман, който бе изравнителен, но после Поденс направи разликата.

Уулвърхемптън е на седма позиция с 40 точки, докато Лестър остана на незавидното 11-о място с 13 по-малко от неделния си съперник.

Преди това Манчестър Юнайтед спечели визитата си на "Елън Роуд" срещу Лийдс с 4:2. Първите две попадения за "червените дяволи" отбелязаха Хари Магуайър и Бруно Фернандеш - и двамата с глава. В началото на втората част Родриго опита центриране, но изненада Де Хеа за 1:2. Няма и минута по-късно Рафиня изравни резултата, вкарвайки след успореден пас на Джеймс. В 70-ата минута наскоро влезлият Фред даде отново преднина на гостите, а три минути преди края Еланга отбеляза четвърти гол.