0

С ериозен плоблем има звездата на Хофенхайм - Диадие Самасеку. Прокуратурата в Хайдалберг му повдигна обвинение за телесна повреда по непредпазливост. Самасеку бе признат за виновен за верижна катастрофа, която е предизвикал с едно от своите бижута - Ламборгини. Инцидентът е станал на 9 март. Той е застрашил живота на няколко души, има и пострадала жена. 

Самасеку карал по безумен начин на федерална магистрала 45 между Некаргемюнд и Баментал на 9 март. ,Той е обвинен, защото поради невнимание, недостатъчна безопасна дистанция и превишена скорост не е успял на време да реагира, след като пред него са се появили няколко коли. Действал е все пак с навлизането в отсрещното платно, с което е принудил няколко автомобила да спрат, за да избегнат удар с него. След това се е върнал в своето платно, но там е засякъл друга кола, чийто водач е получил не само леки рани, но и други сериозни наранявания", обявиха от прокуратурата.

Окръжният съд на Хайделберг сега трябва да вземе решение относно наказателното постановление. Иначе футболистът обича да се снима със скъпи коли. Той има още едно Ламборгини в гаража си, както и Мерцедес G-класа

.