0

24-годишният модел Дайне е един от най-следваните в южноамериканската държава в сайта OnlyFans и в интервю за Newsflash тя посочи, че сега печели много повече пари, отколкото с която и да е друга работа.

Тя решава да навлезе в тази индустрия, тъй като много от приятелките й го направиха по време на пандемията, оферта дойде и за нея.

„Пандемията и социалната изолация в крайна сметка унищожиха моите приходи, работех в отдел човешки ресурси и ме уволниха“, разказа моделката.

Дайне дава своя принос за шестата на "селесао"

 Дайне дава своя принос за шестата на "селесао"
Telegram

В момента Дайне има хиляди последователи в OnlyFans и по време на Световното първенство в Катар, тя обеща на всички последователи на „златистите“: „Виждайки, че всички мои фенове са много запалени по  Световното първенство, реших да намеря как да насърча всички да подкрепят отбора“, казва Дайне. 

Моделът увери в канала си в Telegram, че всеки път, когато бразилският отбор отбележи гол, тя ще изпрати нецензурирана снимка.

„Хората са много доволни от тази идея. В следващите игри ще разширя ангажимента, който имах с всички вас и може дори да кача видеоклипове. Ще направя всичко, за да добавя шестата звезда“, казва моделът за евентуалната шеста световна титла.

Тя самата си призна, че симпатизира на лондонския Тотнъм на Ричарлисон.