0

Kанело Алварес, известен мексикански боксьор и един от най-добрите бойци на последното десетилетие, изрази възмущението си в „Туитър“ заради кадър на Лео Меси, който уж рита фланелката на Мексико в съблекалнята след победата на Аржентина с 2:0 на Мондиал 2022.

Във видеозаписа се вижда как Меси събува ботуша на десния си крак в съблекалнята и докосва с върха на крака си фланелката на Мексико, която беше на пода.
Видеото, което споделя Канело Алварес, е озаглавено така: „Видяхте ли Меси да чисти пода с нашата фланелка и флаг?“.

„Да се моли на Господ да не го намеря!“, написа мексиканският боксьор, заплашвайки Меси.

„Както уважавам Аржентина, така и вие трябва да уважавате Мексико! Не говоря за страната (Аржентина), говоря за Меси заради действието, което направи“, продължи той с критиката си.

„Всеки, който не защитава родината си, е задник... Фанатизмът е едно, вашата самоличност е друго. Да живеят мексиканските копелета!“, написа боксьорът в „Туитър“.
Съобщенията на Канело Алварес обаче получиха отговор. Кун Агуеро и Сеск Фабрегас, бивши съотборници и приятели на Лео Меси, защитиха аржентинския нападател и посочиха, че това, което се вижда на видеото, е нещо нормално в съблекалнята в края на мача.