0

Е дна от най-одумваните участнички от „Игри на волята“ от племето на „Непобедимите“ – Александра Фейгин, отново ще се опита вдъхнови феновете си с изпълненията си на леда. В петък и събота тя ще участва на международния турнир по фигурно пързаляне за Купа "Денкова-Стависки" в Зимния дворец в София, като ще мери сили с представители от Турция, Италия, Сърбия, Казахстан, Израел, Украйна, Австрия, Хърватия, Гърция, Норвегия, Великобритания и други. 

Всички фенове на Игрите и на ледения спорт могат да подкрепят Саша без проблеми, тъй като входът в Зимния ще е свободен.

Докато върви риалити формата, Фейгин вече спечели състезанието за приз „Виктория“ и завърши четвърта на турнира в Казахстан.

Дали от трибуните ще я подкрепи и плувецът Георги Янев, с който фигуристката изживява първите трепети на любовта в Игрите, ще се разбере след ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)

Състезанието за Купа "Денкова-Стависки" вече започва с изпълненията на по-малките възрасти, а мъжете и жените ще представят своите програми на 4 и 5 ноември.

Освен от Фейгин, Бъгария ще бъде представяна и от Ивелина Байчева, Симона Георгиева, Кристина Григорова и Мария Ставрева при жените, а при мъжете – от Филип Каймакчиев, Лари Луполоувър, Беат Шюмперли и Александър Златков.

Кратката програма при девойките е утре от 13:45 часа, след което следват юношите, жените и мъжете, така че изпълнението на Фейгин ще е най-вероятно вечерта.