0

О т 31 октомври тръгнаха слухове за раздялата между колумбийската звезда в колоезденето Еган Бернал и приятелката му и годеница Мария Фернанда Мотас. Причината бяха пуснати клипове с победителя в Тур дьо Франс от 2019 г. как се целува с друга на купон за Хелоуин.

След това изтри снимките си с Еган в социалните мрежи, докато видеоклиповете на колоездача с другата жена продължаваха да се въртят в мрежите, гарнирани със слухове за нова негова изневяра в Дубай на критериума Джиро д'Италия.

Но тези дни настъпи пълен обрат – целувка на Еган с Мария Фернанда Мотас, първи признак за помирение. Последвана от още една в телевизионната програма „Lo Sé Todo“, където Бернал публично се извинява на приятелката си в известния ресторант „Isla Morada“ в покрайнините на Богота.

За случая Бернал се качи на сцената и пред присъстващите заяви: „Какъв срам да прекъсвам вечерята, но трябваше да се кача тук, защото искам публично да се извиня след като сгафих с жената, която много обичам. Знам, че се прецаках и исках да се извиня за всичко, което направих. Искам да й кажа, че много я обичам и че много се гордея с нея!"

След това той слезе от сцената, последва целувка с Мария Мотас, която предизвика бурни аплодисменти от всички в заведението.

Мафе Мотас, както е известна още годеницата на Бернал, е красива ветеринарна лекарка, която е завършила University de La Salle, приятелка на Еган от декември 2020 г.