0

Съдбата на градски парк скара в Бразилия кмет и депутат – разрешиха спора с бой на ринга. В град Борба кметът Симао Пейшото и бившият му съветник, а сега депутат в парламента Еринеу да Силва, се скараха за съдбата на местния парк.

Да Силва осъди остро кмета за това, че не може да запази парка до реката. Пейшото в отговор публикува видео, на което удря войнствено дланта на ръката си, демонстрирайки готовността си да се бие с опонента си.

Някои от съгражданите му осъдиха агресивното видео, което принуди кмета да обяви, че ще участва само в организирана схватка на ринга. След което той предизвика Да Силва на бой по правилата на UFC с рефер и фенове.



Публичната схватка се състоя във физкултурния салон на местното училище и беше излъчена на живо, като в салона нямаше свободни места от желаещи да гледат зрелището. В трите рунда кметът защити своята позиция, като наби Да Силва и спечели по точки.

Мустакатият Да Силва залагаше на силни ритници с десния крак, като на няколко пъти подкоси кмета. Пейшото, обаче, пускаше в действие крошетата си, той дори награби съперника си на земята и започна да го души, за да се предаде. Битката беше много ожесточена, но след съдийското решение двамата се прегърнаха и поздравиха.