0

Б ританският пилот от Формула 1 Ландо Норис явно пърха на крилете на любовта.
Сдържаният относно интимния си живот състезател този път реши да осветли връзката си. 22-годишният Норис публикува снимки в профила си в Инстаграм, на които прелива от щастие с португалския модел Луисиня Оливейра.

„Моето слънце“, написа Норис под снимка, на която целува любимата в пустиня около Дубай. Романтичното послание разтърси неговите над 4,7 млн. последователи в Инстаграм. Един от първите, който реагира с коментар, бе бившият му съотборник в Макларън Карлос Сайнц. „Официално е“, написа испанският пилот. Включиха се и много фенове. Един от тях шеговито предположи, че с публикацията си Ландо е натъжил много представители на нежния пол. „И изведнъж хиляди сърца по целия свят бяха разбити в един миг“, написа въпросният почитател на британеца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lando Norris (@landonorris)

Ландо Норис изпрати най-успешната си година, откакто се състезава във Формула 1, като завърши шести през сезон 2021.

Новата любов на Норис Луисиня е много популярна в родината си и припечелва добре от реклами. Според медиите красавицата въпреки младата си възраст вече е натрупала 1 млн. долара, с около два милиона по-малко от 22-годишния си набор Ландо. Британецът обаче никога не е страдал от липсата на пари, тъй като баща му е сред най-богатите хора на Острова. Оливейра не е единствената известна личност във фамилията. Сестра й Беатрис Бароса е много обичана актриса в Португалия, с участия в почти всички хитови телевизионни сериали в страната в последните години.