0

Н ападателят на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс бе глобен с 15 000 долара за неприлични жестове, които е правил по време на мач, а също бе предупреден за използване на циничен език, обявиха от Националната баскетболна асоциация. Което е все едно муха го е ухапала, тъй като по сегашния договор на Леброн с Лейкърс той получава по 9700 долара за минута игра в НБА, т. е. горната глоба е по-малка от възнаграждението му за 2 мин. на терена с екипа на "езерняците".

По време на продълженията в мача с Индиана в сряда Джеймс вкара изстрел от зоната за 3 точки и след това го отпразнува с това, което в средите на НБА е известно като "Танца на големите топки".

Баскетболистът, който е избиран 4 пъти за най-полезен играч в НБА и се завърна на терена, след като изтърпя наказание от един мач, подскачаше от крак на крак с ръка върху слабините си.

Леброн си направи кефа с култовия танц на топките

 Леброн си направи кефа с култовия танц на топките
Инстаграм

Предупреждението за използване на неприемлив език е за изказванията му пред медиите след мача с Детройт Пистънс в неделя, когато Леброн Джеймс бе наказан за една среща, след като удари в лицето центъра на съперника Исая Стюърт.