0

Григор Димитров отново показа класа. Този път не говорим за уменията му на корта. Той си тръгна от парти в Монте Карло, където живее от години, с мощна супер кола и с едно тенис изкушение, пише Би Ти Ви. Става дума за Ализе Лим, която до преди месец споделяше живота си с едно от баскетболните величия на Франция и НБА - Тони Паркър.

Иначе Димитров бе сред гостите на тазгодишната "Голяма вечер на тениса", организирана от семейството на принца на Монако в дните на Мастърс турнира в Княжеството. Събитието се провежда ежегодно от 1992 година насам и събира заедно близките на Принц Албер II заедно с играчи, спонсори, партньори на турнира, медии и много ВИП гости. По традиция акцентът на вечерта са изпълнения на прочути артисти от целия свят. Григор бе спазил дрескода "тъмен костюм". Той бе част от големите звезди на тениса, които присъстваха, като сред останалите бяха Стефанос Циципас и Стан Вавринка. Българинът дори е до Принц Албер II в снимка от вечерта, която принцът публикува в Instagram. Но да се върнем на Лим. В момента тя се изявява като тв коментатор, е близка приятелка на Григор. Двамата се сприятелиха, когато той се готвеше в академията на Патрик Муратоглу във френската столица.

Григор на гала с принц Албер в Монако

Брюнетката с баща виетнамец също като българския плейбой има доста връзки зад гърба си. Преди да тръгне с Паркър, тя имаше романс с плувеца Флоран Маноду, а някога ходеше и с колегата си Жереми Шарди.