0

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо отново тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед. Нападателят изпадна в немилост пред треньорското ръководство и феновете след постъпката си в края на мача от 12-ия кръг на Премиър лийг срещу Тотнъм, загубен с 0:2.

Роналдо остана резерва и разочарован си тръгна демонстративно преди края на срещата. Той беше отстранен от тренировките на първия отбор, което доведе до разкаянието му. Роналдо призна, че е постъпил неправилно и изрази готовност да работи за благото на Юнайтед.

Мениджърът Ерик тен Хаг също изрази готовност да продължи работата си с именития португалец, чийто опит и способности не могат да бъдат поставяни под съмнение и са много ценни в съблекалнята. Сезонът не започна по добър начин за Роналдо, който в 12 мача за Манчестър Юнайтед е отбелязал едва два гола и е дал една асистенция.

През тази седмица той ще има два шанса да се докаже. На 27 октомври „червените дяволи“ имат мач с Шериф Тираспол в Лига Европа, а на 30 октомври играят с Уест Хам за първенството.