0

А рина Сабаленка, редом до Ига Швьонтек, задават ритъма на женския тенис. Съперничеството между двете жени, което понякога е пряко, но по-често индиректно, подклажда интереса по време на турнирите. След като спечели Australian Open, беларусинката реши да си вземе кратка почивка, но скоро ще се завърне на корта. Междувременно се оказа, че Сабаленка е решила да промени външния си вид.

Арина Сабаленка започна ударно 2024 г. За втори път в кариерата си беларусинката имаше възможност да вдигне трофея за спечелването на Откритото първенство на Австралия и по този начин защити титлата, която спечели миналата година. Тя потвърди, че все още е в отлична форма и борбата за първото място в ранглистата на WTA ще продължи. Съперничеството й с Ига Швьонтек буди силни емоции сред феновете на женския тенис и изглеждаше, че следващата глава от директни сблъсъци ще се проведе в Катар. Сабаленка обаче неочаквано реши да се оттегли от турнира в Доха, който бе спечелен от Швьонтек

Наскоро в социалните мрежи се появиха снимки със Сабаленка в главната роля, а вниманието на феновете беше привлечено от един съществен детайл. Феновете забелязаха, че тенисистката реши да претърпи малка метаморфоза, а именно се остави в ръцете на зъболекарите и се подложи на процедура. Зъбите на Сабаленка определено изглеждат различно и цялото лице придобива нов имидж.