0

П одигравките в социалните мрежи относно натрупаните килограми явно са ядосали не на шега Неймар. Звездата е извън игра от октомври, след като скъса предна кръстна връзка.

В дългия период на възстановяване изглежда му е отпуснал краят. Преди дни медиите публикуваха снимки от партито по случай рождения ден на легендата Ромарио, на което присъства и Неймар. На кадрите играчът на Ал Хилал изглежда шокиращо надебелял.

Снимките с ошишкавелия играч предизвикаха вълна от коментари не само на фенове, но и от експерти. Гаврите по повод физическото състояние на Неймар бяха много и най-разнообразни. В крайна сметка той не издържа и публикува видео, в което показва среден пръст на хейтърите и ги попържа люто.

„Днешната тренировка приключи. Имам наднормено тегло, но чак дебел? Не мисля. Да го д***ате, хейтъри“, казва Неймар и вдига фланелката, за да покаже корема си.

Това само мотивира допълнително недоброжелателите му, които задействаха нова порция негативни коментари.

Главоболията на Неймар не свършват с подигравките за теглото му. Появи се нова жена, която претендира, че футболистът е баща на детето й. Става дума за бившия унгарски модел Габриела Гаспар, която разказа историята си в бразилската телевизионна програма Hora da Venenosa. Според нейната версия тя имала кратка афера със звездата през 2013 г. след мач между Бразилия и Боливия. На следващия ден трябвало да се прибере в родината си. От връзката й с играча обаче родила момиченце Ясмин Зое. Габриела опитвала през годините да се свърже с Неймар и семейството му. Казала и на щерка си кой е баща й. Самата Ясмин Зое пък приличала много на сестрата на техничаря Рафаела Сантос, както и на майка му Надин Гонсалвеш. Сега унгарката, представлявана от адвоката си Анжело Карбоне, настоява бразилецът да плаща 30 хил. евро издръжка.

Наскоро световните медии гръмнаха, че Неймар чака трето дете от манекенката Аманда Кимбърли. Той и близките му били наясно със ситуацията и след раждането щяло да има ДНК тест, за да е сигурно бащинството на звездата. Нападателят вече има син - Давид Луис, роден преди 12 години от връзката му с Каролина Дантас. Миналия октомври стана отново баща, след като бившата му вече приятелка Бруна Бианкарди го дари с дъщеричка Мави.