0

Б ивш играч от NFL предизвика бомба с изявата си в гимназия в района на Детройт.  Куентин Хайнс, който игра рамо до рамо с Том Брейди в Ню Ингланд Пейтриътс, в момента е главен изпълнителен директор на "малката" лига Rivals Professional Football League и в качеството си такъв има задачата да привлича да деца, които да тренират.

Той обаче е прекалил, след като на събитие в гимназията "Mount Clemens", Мичиган, където е докарал да танцува жена, носеща оскъдни дрехи, обяви  FOX 2 . Събитието е трябвало да се проведе на стадион "Понтиак", в крайна сметка е избран училищен салон заради времето. 

Хайнс се защити, че дамата не била стриптийзьорка, както се твърди, а я цанил във Фейсбук. "Не знаех, че ще дойде толкова разсъблечена", обяви той.  "По чудо в залата не е имало деца, а само родители", обявиха медиите в САЩ. 

Хайнс пък получи черен печат за подобни изяви на организацията, която представлява. Полицията пък издирва още клипове от изявата му с девойката, за да се види дали не са стигнали до повече от див танц.

,