0

О т ПСЖ не направиха официално изпращане на Килиан Мбапе.

Звездата обаче реши да се сбогува подобаващо с клуба, чиито цветове защитаваше в последните седем сезона. За целта голмайсторът покани 250 отбрани гости в елитния италиански ресторанти в Париж - „Джиджи”.

На пищното парти присъстваха съотборниците на Мбапе в ПСЖ, служители в клуба и негови приятели. В списъка с гости е бил и президентът на Франция Еманюел Макрон. Медиите в страната обаче съобщават, че той не присъствал на партито. Първи в ресторанта се появили португалците Данило Перейра и Нуно Мендеш, отбелязват хроникьорите. Самият Мбапе се появил в 19,30 часа, придружен от брат си Итън. По някое време нападателят хванал микрофона.

„Ето, аз съм със семейството си. Всички, които сте тук, сте любими за мен, така че ще е лесно да отворя сърцето си за вас. Ако сте тук, то е защото в даден момент сте повлияли на живота ми“, привежда думите на Мбапе „Марка“.

Майката на звездата Файза Ламари, която е и негов мениджър, разбира се, не пропусна събитието. На въпрос къде ще продължи кариерата си, тя лаконично подчерта, че новият му отбор е известен на всички. Това бе прието от медиите като потвърждение, че Мбапе отива в Реал (М).

Мбапе предизвика фурор не само с пищния прощален купон. В социалните мрежи абсолютен хит стана реакцията на световния шампион по време на вечеря с верни другари. Случката е в заведение в Кан, като на видеото се вижда как Калиан води оживен разговор с Усман Дембеле. В този момент се появява атрактивна брюнетка, развяваща знамето на Нидерландия точно пред двамата. Явно впечатлен от визията на дамата, Мбапе ококорва очи и остава известно време с отворена уста. Интересът беше огромен и мистериозната жена, за която стана ясно, че е инфлуенсър и се казва Леа, си спечели още 25 000 почитатели за кратко време в Инстаграм. Част от тях любопитстваха какво точно е искала от звездата. И очаквано не бяха удостоени с отговор.