0

Е рлинг Холанд отново е в устата на всички. Норвежецът се завърна в Англия, където е живял през първите три години от живота си, само че този път като професионален футболист. Той пристигна в Манчестър Сити на Пеп Гуардиола, за да бъде крайъгълният камък на проект, който се стреми повече от всякога да спечели Шампионската лига.

Въпреки това, нападателят впечатли всички в града, защото отиде в супермаркет, за да си напазарува. Ежедневно действие за мнозина, но странно за звезди от световна класа като Холанд. Освен това той привлече вниманието на своите фенове с различните артикули, които купи. Например бутилка кетчуп.

Виждайки предизвиканото вълнение, Холанд искаше да сподели последното си посещение в супермаркета в социалните си мрежи. „Днес пак пазарувах! Какво купих? Всичко”, написа футболистът в профила си в Туитър.

Туит, който бързо натрупа „ретуитове“ и „харесвания“, достигайки повече от 188 000 „харесвания“ и почти 10 000 отговора . Това не е единственото съобщение, което Холанд е написал в профила си, тъй като веднага след това той сподели още един туит, в който разкрива друг предмет, който е купил, с хумористичен тон: „Купих си чанта Percy Pig (не казвайте на никого)”.

Определено освен супер футболист, Манчестър Сити се сдоби и с голям образ, към когото никой не може да остане безразличен.