0

Б разилецът с хърватски паспорт Самир, който беше най-добрият играч на Динамо Загреб няколко сезона, прекрати договора си с Локомотива Загреб миналата година.

След това халфът, играл и срещу Лудогорец в евротурнирите, замина за родната си Бразилия и заменя футболните игрища с насладата на плажовете, морето и слънцето.
Там той се радва на компанията и нежността на атрактивната си приятелка Джесика Одиберт, а сега й честити рождения ден чрез социалните мрежи.

„Искам от теб само това, което вече имам: твоята любов, твоята компания, твоята привързаност и подкрепа. И нека си щастлива, днес и винаги! Честит рожден ден! Обичам те“, написа романтичният Самир в описанието на поста, който споделиха няколкото си снимки заедно.

Бразилецът, който игра за националния тим на Хърватия напусна Локомотива Загреб практически за една нощ. „Нищо не беше добре в Локомотива и затова не ми се играе повече. Това е, най-простото. Единствената причина. Видях, че отборът не може да върви нагоре и реших, че няма смисъл от всичко това повече. Опаковах си нещата в посока Бразилия. Договорих се с хората от клуба, всичко мина честно, точно както трябва. Тръгнах си напълно спокоен в приятелски отношения“, каза тогава Самир и добави, че „няма да се върне в Хърватия, ще остане в Бразилия“.