0

С ексапилната футболна майка Рената Ловринчевич Булян не пести сили и средства, за да изглежда перфектно.

Хърватката, чийто син Борна е част от състава на Хайдук (Сплит), използва ампула срещу бръчки, в която основната съставка е извлечена от сперма на сьомга. „Не бях наясно с този факт, но няма как да отрека, че процедурата се отразява много добре на лицето ми. То е видимо по-свежо и по-младо, а порите са затварят с времето“, заяви 48-годишната Рената пред 24sata.hr. Тя допълва, че полага много грижи за лицето си, тъй като още преди години забелязала бръчки, появили се от работата на открито.

Въпросната ампула се инжектира под кожата. Процедурата не е новост за световния елит, но стана актуална, след като се разбра, че е любима на Дженифър Анистън.

Хърватската сексбомба пък стана известна във футболните среди преди две години, когато 17-годишният й син проби в юношите на Хайдук. Сега той вече е част от първия отбор и миналия сезон записа 7 мача в елита. В светските среди обаче я знаят отдавна, тъй като през 2000 година спечели титлата „Мис Вселена Хърватия“. Сега тя е фитнес инструктор и дава съвети за здравословно хранене.